Hoe ziet één samenwerking met Anke’s cakes er eigenlijk uit?

Bij Anke’s cakes zorgen we ervoor dat klanten heerlijke zoete creaties krijgen die op maat gemaakt zijn en naar hun eigenwensen zijn samengesteld. Maar hoe doen wij dat nu eigenlijk?

Van één uniek recept naar een authentiek product!

Fase 1:

Jij hebt een taart nodig (YES) en naar een zoektocht in de digitale wereld of via social media ben je op mijn website/ pagina terecht gekomen WAT LEUK! Je kunt heel makkelijk via het online bestelformulier op de website contact met mij opnemen. Maar je mag natuurlijk ook altijd een privé bericht sturen via mijn social mediakanalen.

Fase 2:

Naar dat ik jouw bestelformulier heb ontvangen kijk ik graag naar jou wensen voor de perfecte taart. Door in het bestelformulier zo duidelijk mogelijk aan te gegeven wat je wensen zijn komen we samen tot jouw perfecte taart. Mocht dit nog niet helemaal duidelijk voor mij zijn zal ik zo veel mogelijk vragen op je afvuren om er exact achter te komen hoe jouw perfecte taart eruitziet, we plannen dan één kennismakingsgesprek in. Voor grote opdrachten plannen we altijd samen een kennismakingsgesprek in. Tijdens dit gesprek vertel jij jouw wensen en ideeën en denk ik graag met je mee over de verschillende mogelijkheden.

Fase 3:

Doordat jij je eigen cake en sweets mag samenstellen komen er elke keer authentieke producten uit mijn oven tevoorschijn. Ik werk daardoor met mijn eigen unieke recepten die op jou wensen zijn afgestemd. Naar dat alles is besproken en akkoord is ga ik aan de bak, voor mij het leukste gedeelte haha!

Fase 4:

Ik kan niet wachten om jou het eindresultaat te laten zien en je te laten genieten van een heerlijke stukje zoete creaties in je mond. Het is vandaag dan ook ophaal dag. Bij kleine bestellingen betaal je bij het ophalen doormiddel van contant of een betaalverzoek. Heb je een grote bestelling gedaan dan ontvang je één factuur in je email deze moet betaald zijn bij het ophalen of bezorgen van je bestelling. Ook ontvang je instructies mee hoe je je sweets het beste kan bewaren en serveren!

Fase 5:

Fase 5 is eigenlijk het gene wat van start gaat naar dat onze samenwerking is afgerond. En waar ik eigenlijk het aller gelukkigst van wordt, het delen van alle mooie foto’s. (TAG mij vooral!). Als je trots bent op die prachtige taart of sweet table die op alle mooie foto’s pronkt zou het mij enorm helpen dat jij een review achterlaat op mijn website.

Gaan wij de volgende keer samenwerken?